Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utmaningen kom från Ppq. Jag Utmanar i min tur Lethe, Lars Hedin, Ulf Claesson och Katinka




Därför skriver jag( Jag, Kelrob)

Orden rinner genom mina fingrar. Fångar upp de ord som talar

I tomhetens tankar rotar sig de betydelsefulla känslorna

Bildar sektioner av ett annat liv. Livet bakom mina ögon 

Där ser jag orden i bilder. Vill lämna tavlor mot din syn

Värma ditt inre med en röstlös kvinna. En själ att finna

Nakna ord om sanning och slingrande ord i saga

Delar av universums fantasi lägger jag i dina händer

Där, i detta virrvarr av ord i mosaik. Finner du mig




Fri vers av jamjam
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-07 12:36



Bookmark and Share


  Ronny Berk
alltid intressant få känna poeters tankar och drivkrafter inför skrivandet, trevligt formulerat
2011-12-08

    lory
mycket bra saknar dig KELROB!!!!!!!

skriv skriv mer erotik hihi
2011-12-07

  PPQ
underbart
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

jamjam