Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du som är söt



det är du som är söt
som socker i téet
en tesked honung i mitt hjärta
en spegel, av glasyr
kola för sinnet
nattens spunnet socker
karusellens vindlande polkagris
du stänger mina gränser
står där framför porten med ditt likörglas
jag läppjar och sötman
stannar kvar












Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-07 21:14



Bookmark and Share


  Baystream
AH BRA! Inte bara jag som spyr ord som dryper utav gulliga leenden :)
2011-12-08

  Kungsfågeln
Underbar text
2011-12-07

  Ronny Berk
rubriken följer väl upp den texten; diktarjagets hyllning till någon -men även den stängda gränsen...
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP