Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag har inte tid

 

 

 

jag har inte tid
att leva -

jag måste minnas

jag kan inte ens sjunga
eller improvisera på pianot

jag simmar långa sträckor
utan att tänka

det här
är ett minne:

att jag var rund och rar
och tog ett par steg för mänskligheten

sedan började jag minnas -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-07 22:09



Bookmark and Share


  Anya VIP
Gillar denna, den talar till mig.
2011-12-09

  Börje Larsson
återigen, mitt i prick!
2011-12-08

  AgnesP
Underbar C.
2011-12-08

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2011-12-08

  Larz Gustafsson VIP
"I've got no time, I've got no time..." (The Saints)
"I've got the time tick-, tick-, ticking in my head" (Joe Jackson)

Rund och rar låter gosigt.
2011-12-08

  anits VIP
Mycket bra skrivet får mig att tänka på
kvinnan som inte hade tid i en berörande
sång
2011-12-07

  Carola Viola Hedelius VIP
Ah så tung! Verkligen bra... Jag tänker mig allt som sagts och gjorts
Som formar en ...väcker mycket tankar det blir en applåd med
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP