Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Liljansskogen

Köper cigaretter precis efter att beslutet togs hemifrån,
jag skulle ut i skogen med mitt vin
Nu börjar planeringen för nystarten som påbörjas snart,
ett kontrakt ska skrivas med denne viktiga man
Efteråt tror jag på mig själv och ett ljus ska leda mig till det jag vill,
mål ska sättas mål ska nås, alltihopa ska bli så fint så du dör.
I skogen fick jag känna hur det är att se allting möjligt,
inom räckhåll för en krake med potential utan driv.




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-07 23:38



Bookmark and Share


    Anneli A
Det gäller att se och ta till vara på möjligheterna. Bra!
2011-12-08

  anits VIP
Berörande
2011-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling