Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå vissa häcklare.......


Vart tog religionsfriheten vägen ?

I min enfald så trodde jag att Sverige har religionsfrihet ! Och det torde innebära att man ,ÄVEN, har FULL rätt att skriva om kristendomen här på poeter ! Men så anser, tydligen, INTE en del här, att döma av de attacker några av de kristna aktiva här, blir utsatta för !


-----




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-08 16:07



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag tar bort "enfadlig" i nedanstående kommentar
2011-12-08

  Mr Lindemann VIP
Ifall en person byggt upp nästan sin hela identitet på att citera bibeln här dagligen och sedan tolka dessa citat på ett enfaldigt sätt, får han räkna med att inte stå oemotsagd.
2011-12-08

  Mats Henricson
Aggressiva kristna är INGA BRA kristna !
2011-12-08

  Lavinia Röd
Oj, det blev visst två kommentarer. Ber om ursäkt för det med!
2011-12-08

  Lavinia Röd
Du är rätt bra på att attackera själv tycker jag. Men, jag kan erkänna att jag gått över gränsen ibland när jag känner att jag själv inte blivit respekterad, överkörd eller inte lyssnad på. Visst, det är inte någon ursäkt men kanske mänskligt att göra så ibland? Om någon blivit sårad eller ledsen så ber jag om ursäkt för det.
2011-12-08

  Lavinia Röd
Du är rätt bra på att attackera själv tycker jag. Men, jag kan erkänna att jag gått över gränsen ibland när jag känner att jag själv inte blivit respekterad, överkörd eller inte lyssnad på. Visst, det är inte någon ursäkt men kanske mänskligt att göra så ibland? Om någon blivit sårad eller ledsen så ber jag om ursäkt för det.
2011-12-08

  Mats Henricson
och KYREUS....
2011-12-08

  Mats Henricson
Tillrättaläggande: Självklart är även aol en seriös kommentator....
2011-12-08

  Mats Henricson
Till de seriösa kommentatorerna Lavinia R och Elsa Eld: problemet är att det handlar om MOBBING , FÖRLÖJLIGANDE och RENA PERSONANGREPP !
2011-12-08

  poetryGirl
Glömmer aldrig hur SD blev förnedrad av biskopinnan Brunne, trots att de är kristna
2011-12-08

  aol
ja så får det ju inte vara
2011-12-08

    ordskalv
Det som är menat att komma fram och skrivas ner ska aldrig tystas. Alla har rätt att få uttrycka vad det inre talar om!
2011-12-08

  Lavinia Röd
Det finns ingen motsättning mellan religionsfrihet och yttrandefrihet. Alla har rätt att tala om vad de tror på och säga vad de tycker om sådant som skrivs offentligt. Publicerar man något så får man räkna med att vissa personer inte kommer att gilla innehållet och att de uttrycker sina åsikter om det tryckta.

Om det varit förbjudet att skriva om sin tro här inne så hade väl ingen gjort det, eller?
2011-12-08

    ej medlem längre
vem skriver om kristendomen?
2011-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska