Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
storm och regn här...<br>


i vindens väntan...

 

Stormen låter trädens grenar

få uppleva ett äventyr

likt karusellkänslans pirr

och vindens väntan på ny ansats

får grenarna att dansa

i en virvlande vals.

 

(c) tk.




Fri vers (Fri form) av thyra
Läst 202 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-09 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra