Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julbonus



jag får extra bonus för att jag älskat dig så länge














Fri vers av LenaJohansson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-09 08:41



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en högst berättigad fråga; vad är bonus i tvåsamheten
2011-12-09

    Ava He
Fin
2011-12-09

  Per Blomqvist
snyggt
2011-12-09

    lory
ohhohoh, wau, igen princessan
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP