Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG ÄR INTE GLAD



Idag rör sig oron över min kropp min själ
den andas inte den är död

jag vill inte längre vara i denna kropp mitt
bröst vill ut mina revben knäcks svider av
smärta för varje andetag jag försöker ta''

Jag är inte glad jag är död men med smärta
ångesten äter mig hel längtar bara efter att
få mina xanor och theralen och hjärndö en stund

är jag paranoid nu?dum i skallen hela mitt jag
kränger dödens väntrum väntar på mig varför
föddes jag till denna grymma värld till att bli en
beroende person med rädslor och tvång kan ingen
trösta mig känns det som

född av trasiga föräldrar jag är en trasig själ
kommer jag aldrig fram ? eller ska jag välja
döden och överge alla mina föräldrar vänner
och alla jag känner

jag väntar i dödens väntrum
jag är inte glad




Fri vers av Fånga dagen
Läst 304 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-09 14:57



Bookmark and Share


  Ronny Berk
en djupt berörande text, läser och omläser, så blir min enda kommentar
2011-12-09

  Minkki VIP
väl kämpat! Du har lyckats skriva en hel prosadikt om eländet!!! Det går framåt, fastän det inte känns så! Var inte rädd för att andas.... Kram!
2011-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Fånga dagen
Fånga dagen