Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära ögat om man säger.....


Ikväll blev jag påmind om min dödlighet....

Jag och sonen skulle ut på en sen biltur, dotra hade missat sena bussen, jag visste ju att det var halt, utetemperaturen var bara några grader över noll .
Men , precis utanför porten till vår hyreslänga så händer det ! Jag ginar nerför den korta slänten, sen som jag är , med sonen alldeles bakom mig (STOR tur det skulle det visa sig strax !) .Plötsligt tappar jag helt greppet med ena skon och benet åker uppåt ! HAAALT ! Hade glömt att det var en lång isfläck alldeles där !
Nu går det åt helsefyr, hann jag tänka ! Men jag hör grabben ta ett par snabba steg bakom mig, känner en liten hand ta ett fast grepp om jackskjörten och fallet stoppas upp ! Jag återfår balansen och tackar sonen för hans snabba ingripande ! Annars hade drygt 107 kg dunsat i backen och det ligger en stor sten alldeles intill som jag ,mycket väl, kunde ha kommit i brutal närkontakt med ! Thank you, Son !!!!


-----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 23:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och vad har vi lärt oss...?
2011-12-10

  aol
där hade du tur, verkligen ruggigt jag vet,
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska