Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

friskrudad

 

 

jag svävar friskrudad

 

i böljande

molnskogar

 

är det mossa

är det  trädsalars kronor

 

 

 

vandrar i bokskogens vidöppna

pärmar

 

bladverken

skimrar

i sjö

 

 

bergen släpper stjärnor

smälter

 

sjön

är

 

lagda svanvingar

 

 

vilda snöblomster vaggar vindharpa

purpurslöjsskyar

 

sänder

violljusdoft

 

kvinnan från skyn

 

håller

mina händer

i sina

 

min himmelskvinna

leder mina drömstigar vakna

 

 

örnens

vingar

 

släpper regnfjädrar

ur

 

ögonellipser

 

 

lotus  träd  gård

 

andas

silverhängen

 

jag simmar i havs djupa

tongnistor

 

 

stiger in i

örnens ögon

 

sluts av

 

hennes

vilja

 

svanvingar lyfter baldakinen

 

sköljer bladvågor

 

 

mina händer är

facklors

eldskålar

 

däri jag vilar i flodbädden

vakar den svarta puman i natten




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 163 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-10 03:15



Bookmark and Share


  Ronny Berk
finskrivet, ordrikedomligt , läsnjutbart
2011-12-10

  stella
En vacker färd!
2011-12-10

    ej medlem längre
Som vanligt tar du mig med på en inre resa där bara djupets lagar råder tillsammans med naturen.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser