Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försök #39

sparvöga, var är din blick vänd?
nej!
var är du, sparvöga?
sparvöga, du är så...
frusen.
helt plötsligt, visar det sig vara
en sorts flod, nästan
så att rädslan
det lilla livet, liksom
allting finns i, nervsystemet.
flyg, lilla sparvöga.
fan, jag hade nånting,
men det försvann,
fan.
nu är det tomt,
alltså.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Kim Kaj Persson
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-10 04:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kim Kaj Persson
Kim Kaj Persson