Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfekt....

..är INGEN, det är bara att skrapa ordentligt på den vackra ytan eller sticka hål på den undersköna ballongen......


-----




Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-10 15:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kulturfernissan krackelerar så lätt.
Påtala detta med synden t ex så ser man genast hur folk går upp i limningen.
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska