Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
självrannsakan....städa..... grubbla ...städa...


blääh..II

medsols...motsols....medsols...

jag mal mitt förflutna...

tömmer skåp efter skåp

själens skåp..

tömmer förråd efter förråd

själens förråd..

i verkligheten är en hel container redan ifylld

jag hade samlat alla mina liv i källaren i materia...

Materia som är hinderbanan

jag vill inte ha någon hinderbana

självrannsakan med rotborste

ja tack....JA TACK

 

fotvandra utan packning




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-10 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP