Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

självrannsakan

snöslask

   mörkret

människor söker sig

till ljuset utanför

önskar att snön

skulle lysa upp det mörka i sinnet

men det finns ingen   

 

genväg

 

stanna i mörkret

våga dig i tystnaden

 

tvätta ditt inre

med självrannsakans rotborste

 

låt mörkret falla

i tystnaden




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2011-12-10 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP