Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ja,, när det svartnar kan man tänka på ord... Kyrkan är ju egentligen en språkskola kanske...att alla ska kunna förstå varandra... Helst i tystnad ! kyrkohandboken,,,kyr ko han den bok en,,, vieläkö hän kirjailee...ristipistoja tytöt...korstygn flick


ordlekar

katolisismen ..... Kato , kaatuu, katuu Lis ismen. Liisi katuu jäämiestä...

kah tuli ko ismit.... ko tuli siskonmies...


katolik Kato lik... kato ruumis..

ka t olik .........kato toi on erilainen


shaman...... samaa rataa.. bum budi bum bum =förståelse i uppståndelsens tid

uppståndelse.... upp stånd else... nyt mentiin eliselle

jouluilo.... joo ul uiloo... jo ulkona huiloo ja ulvoo



nii että nyt sitä ollaan niin skitsofreeniä että.....

skitsofren ...... skit so fren....... javisst , det vill jag vara...


biskop...bi skopa , präst...... pr täst

kyr ko her de ...sura kor är de

neger... neg er,,, no tottakai... och var stolt

övningsskör...övnings skör ... ö...v.... inge som kör...





Jag älskar kyrkan, aldrig haft så roligt förut..... kom med allihopa !!!




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-10 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP