Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tilldelas Palestinas folk...


Julklapp nr 10,2011.

Jag bjuder dem på ETT EGET LAND, utan några judiska bosättare, ett eget land med egna gränser och rättigheter .

God Jul Palestinier !

-------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 215 gånger
Publicerad 2011-12-10 23:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska