Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Premier League , England idag !


Ett av 2011 års snyggaste mål ! ?

Matchen Arsenal - Everton var nära slutet, det stod 0 - 0 . Song hade bollen för Arsenal och var på frammarsch mot Evertons straffområde med den. Då slog han en distinkt ,hög volley mot en framrusande van Persie. Strax till vänster om Evertons mål slog van Persie på ett stenhårt volleyskott som borrade sig in i nätet alldeles intill den högra stolpen, otagbart för Evertons målvakt !Ett oerhört vackert mål ! Ett av de vackraste i år ! 1- 0 till Arsenal, slutresultat !

-----




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-10 23:41



Bookmark and Share


  ULJO
Jag håller med dig ..... men FIFA har väl redan valt ut de tre snyggaste målen för 2011?
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska