Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyckte det saknades något kulinariskt här på Poeter...


Kokbok för litterata

Exemplen nedan utan någon speciell ordning:

Cervantes fattiga riddare
Edgar Lee Masters gravade rester
Bram Stokers klassiska svartsoppa
Sprängd anka á la Disney
Perraults fyllda gås
Defoes uteblivna fredagslunch
Bröderna Grimms vargtass
Stevensons Mumma Surprise
Adams revbensspjäll
Melvilles marinerade valbiff
Jesu frestelse
Judas kyssar
Swifts enkla måltid
Macchiavellis furstliga rätt
Erik den XIV:s favoritsoppa
Gustav den II Adolfs extra feta lyxsemla
Hemingways fiskskrovsfond
Freuds drömmar
Prousts minnesvärda kaka
Davids lyckträff
Einsteins relativt goda kaka
Homeros gudaspis
Dionysos hemkörda (obs! inte för kvinnliga gäster –
då kan det gå på tok)
Kleopatras innehållsrika fruktkorg
Hoffmanns klosterlikör
Lionardos vickning för flera
Mark Twains rökta grodlår
Mérimées goda handrullade cigarr (inget recept,
men att njutas efter maten)
Caesars huggsexa

etc. etc.
Recepten skall vara genuina, gärna med en innehållslig knorr).





Övriga genrer av fazza
Läst 950 gånger
Publicerad 2006-01-17 19:10



Bookmark and Share


  O_regelbunden
Hahaha!! Smaskens.. kurrkurr i magen. =)
2006-01-23

  alfa VIP
Det suger till i magen.
Hungern gör sig påmind.
Ska gå och läsa några böcker...
Tack för denna!
2006-01-17

    ej medlem längre
:-)) Hmm... Dantes BBQ mix?... Bröderna Grimms vargtass?...
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

fazza

Mina favoriter
Död ängel
lilla pappa