Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter att jag hade skrivit \"det var som fan\" vilken var min omedelbara reaktion på det som hände så kände jag att jag vill beskriva hur det känns nu, vara lite modig...


lilla pappa

Det hände för nästan ett år sedan
men det känns som en bluff på något sätt.
Jag såg dig inte dö,
vi hade stängd kista på begravningen
Var är mitt bevis?!
Frånvarande var du ju i alla fall
du kan ju lika gärna
sitta på en krog
och ta en öl
som du brukar
Har inte gått till din grav än
Vad skulle det tjäna till?
Om det faktiskt
är så
att du är död
så vill jag inte ha det bevisat
för jag vet ju
att du sitter i parken
med en marinella
lilla pappa
fast jag träffar dig aldrig
när jag är ute
för du är alltid på andra sidan stan
kanske i en lägenhet
och tar en holk
mig gör det inget
för jag behöver inte träffa dig
för att vara tillsammans med dig
men att du aldrig hälsar på min lillebror mer
kan jag inte förlåta




Fri vers av Dagg
Läst 1403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-05-04 11:50



Bookmark and Share


  Rachel Roth
denna känns så sann!! mycket bra skrivet!
2005-05-24

  Kim S.
Åh så bra!!
Väcker känslor och är sådär...hm, kan inte beskriva det men naiv på ett vuxet sätt (make any sense? kanske inte..) Men jag gillar den skarpt!!
2005-05-06

  lissa
fy fan va bra.
2005-05-05

  Hans w-art Westlund VIP
bra skrivet. de finns alltid med i tanken, och det kanske räcker.
2005-05-04

  swimsus@gmail.com
Döden behöver inte vara det ända som särar på människorna. tragisk o gripande text. Hoppas förlåtelsen kommer snart.
2005-05-04

  Myself
tack för att du delar med dig om det svåra.
2005-05-04

  Sebastian Lönnlöv (sidhe)
Otroligt bra och mycket stark. Ämnet är för jobbigt för att jag ska kunna ge mer "kritik" än så.
2005-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg