Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kanske känner du som jag

 

vi har bråkat
vi har slagits

dessa friheter har vi kunnat ta oss
då vi har vetat
att det skulle komma en morgondag

min rädsla är
att morgondagarna snart har tagit slut
och att bara besvikelsen kommer att finns kvar

kanske känner du som jag
att jag är för viktig
för att tappas på vägen
men för olik dig
för att riktigt platsa
som den där
som kan representera dig bäst

jag är inte muslim
du är inte feminist

Du är inte den jag ville ha
men fan vad jag älskar dig
och förhoppningsvis
känner du som jag




Fri vers av Dagg
Läst 913 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-01-21 22:53



Bookmark and Share


  Nils Sondefors
Dikten känns helt ärlig och beskriver "situationen" mycket väl!
Bra språk; möjligen kunde mittpartiet bantats på några ord?
2006-02-10

  Ms Lovecraft
"Du är inte den jag ville ha / men fan vad jag älskar dig" säger en hel del... Som om man har valmöjligheter när det kommer till känslorna! Det är den här typen av text som talar direkt till läsaren.
2006-01-22
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg