Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bollplanket som försvann

Inte fanns det tid
att reflektera just då
över allt som hände

Nu händer inget mer
så varför fundera

Hur ska jag enns våga
ge en rubrik till oss
vi var storslagna
vi vågade allt
i alla fall just då

Nu svarar inte du när jag ringer
och jag känner mig ofrivilligt bitter

Jag vill våga på egen hand
men behöver dig

Vi diskuterade ofta ensamhet
men inte vad den skulle innebära
att genomlida den ensam




Fri vers av Dagg
Läst 855 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-03-21 02:45



Bookmark and Share


  mysanpysan
åååh kära hjärtat

nu känner jag mig hemsk
2007-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg