Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impressionisten

Och vi hade så vackra drömmar
du skulle vara vara min innersta pelare
den som bar mig
jag skulle vara din

du skulle vara den
som brann
i mitt ställe

men jag vill inte vara ditt allt
jag vill inte att du slukas av mig
och jag vill inte drunka i dig

kan hända att du rasar
men jag vill inte stötta dig längre
och din brand
behöver du själv 

jag tänker inte lämna dig
men jag tänker inte vara dig nära




Övriga genrer av Dagg
Läst 922 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-03-07 23:10



Bookmark and Share


  Bellabella
vackert!man skall stå på egna ben.
Gillar!
2007-01-09

  Neal
Bra skrivet !
2006-10-08

  Daemon
De inledande styckena var magnifika!
2006-03-07

  nicklas ekström
if you love somebody set them free typ ... eller snarare tvinga dem att frigöra sig från dig ...
2006-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg