Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moderligt råd





Mannen försvann
utan några egentliga
medvetna
avsikter.

Ställde sig på motorvägen.

Blev överkörd 32 gånger.

Hustrun skitförbannad.

"Din dumma idiot
du hade kunnat bli dödad.

Gör aldrig om det där !"




Fri vers av Gunnar Hilén VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-11 12:08



Bookmark and Share


  Börje Larsson
den här typen av humor gillar jag....
2011-12-12

  Minkki VIP
Never do this to me again...
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP