Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt inre

I mitt inre bor det tunga lugnet

isolerad från gemenskap

Spela en roll som en troll

Försöka vara stark i svaghet

Hitta mitt ego mitt riktiga kvinnojag

Jag vill inte vinna

jag vill bara leva

Jag vill fotvandra...

så länge naturen finns




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2011-12-11 18:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du utstrålar styrka och livskraft.
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP