Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
upptäcka sig själv


starkare

 

Lyssna på sina egna tankar

 

Dagen gryr med sanningar

nya utmaningar

uppfostras att säga nej eller ja

 

upptäcka hyckleriet

 

likgiltighet

 

upptäcka sin egen starka vilja

påverka andra

 

alla har  sin inre uppfostrare

lyssna

låta den andra lyssna på sin

 

komma tillbaka

nå gemenskap

 

dagen då rösten är tyst

är jag vilse

 

var är 

jag nu

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 222 gånger
Publicerad 2011-12-11 21:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker självinsikt...
2011-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP