Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vems tankar bär jag på ?

Jag har aldrig skrivit förut

varifrån kommer alla dessa meningar

kommer de från flera människor

eller från dig min kära tjära

mina är de inte...





Jag har vuxit med detta.

Stark starkare alla starka




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2011-12-11 22:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP