Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bro över mörka vatten

Han bär mig

han skär mig

han bygger en bro

över den långa viken

ska snart bryggan den nå

JA

men jag stannar kanske kvar

om han bestämmer så

vi ska väl fotvandra

det är ändå bäst så




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP