Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt som jag hittade på diktsidan Haket, där jag förr var aktiv.. (skriven 2008)


han får mig ur balans

han,
pojken som kan få mig att
skratta tills jag gråter
gråta tills jag skrattar.

en enda sekund med honom
och mitt liv blir ur balans.

en enda sekund

han,
pojken som får mig att känna mig
speciell,
omtyckt
och annorlunda
Han säger till mig att alla skulle behöva någon som mig,
att han är lyckligt lottad
han fick jackpot
i livets bingolotto

en enda sekund med honom
och mitt liv blir ur balans

en enda skund n…




Fri vers av absence
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absence