Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En älskandes tendenser

Jag har hittat tendenser hos mig själv
tendenser att älska
tills jag blir älskad.

Jag vill ha er, ni vackra människor
tills ni vill ha mig.

För om ni kan älska
någon som mig,
hur kan jag någonsin
älska någon som er?




Fri vers (Fri form) av absence
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-17 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absence