Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

-OEL- (2)

Det tre bästa och värsta åren i mitt liv.
De tre åren som du stal,
och som jag inte hindrade dig från att ta.

Jag stod framför dig, jag skrek att
jag älskar dig.
Du vände andra kinden till
du hörde mig inte.

Jag låg naken framför dig
på din smutsiga säng impregnerad med doften av gömda minnen
glömda minnen.

Du la dig bredvid och tittade på mig,
du såg ingenting.

Jag kysste dina läppar,
jag höll din hand.
Du kysste mina läppar,
du höll min hand.

Du tog på mig och min hud blev statisk
varje gång du rörde vid den.

Men du kände
i n g e n t i n g

Jag vände mig själv ut och in för dig,
jag gav allt.

Det värsta av allt är att jag vet att du bryr dig
men att du aldrig riktigt såg allt jag gav.

Du såg inte mitt nakna jag
för du ville inte se,
du ville inte inse allvaret och du ville inte känna.




Fri vers (Fri form) av absence
Läst 118 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-17 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absence