Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lite badrumspoesi


Mina tankar immar mot min badrumsspegel

Ammoniak
stiger med morgondiset
färgen i mitt hår
ändras lika drastiskt
som mitt humör

mina tankar
immar mot min badrumsspegel

duschmunstycket mot min nakna hud
vattnet strömmar nedför mina bleka lår
min rygg gör avtryck på duschkabinens genomskinliga väggar

mina tankar
immar mot min badrumsspegel

vattnet dansar i spiraler
in mot mitten av golvet
där det försvinner
tillsammans med hoppet
om dig

mina tankar
immar mot min badrumsspegel

du är ångan
som stiger mig upp över huvudet
som omfamnar mig
och gör mig så varm att jag blir knäsvag

mina tankar
immar mot min badrumsspegel

mina tankar studsar tillbaka
och slår mig rätt i ansiktet




Fri vers av absence
Läst 139 gånger
Publicerad 2011-12-12 17:38



Bookmark and Share


    Shush
Åh, vad underbart skrivet. Ända tills de sista två raderna, de känns lite konstiga, men resten var underbart.
2011-12-12
  > Nästa text
< Föregående

absence