Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han-som-inte-får-nämnas-vid-namn

Du
var något som bara fanns
i min fantasi,
i mina vildaste drömmar
något fint att titta på
men aldrig röra.


du gav mig
minuterlånga rus
med din blick
och jag var nöjd
att dina klarblå ögon råkade falla just på mig...


mina tankar
skiftade från
svart till vitt
om än för några få sekunder

och jag var nöjd


du,
som förr bara var
en fantasi
Du blev min verklighet
natten då våra fingrar flätades samman
( nu vet jag var mina läppar är till för )


ditt leende fängslar mig
på botten av förälskelser


din fjäderlika beröring
får hela min kropp att skälva
dina darrande händer som osäkert
trevar sig igenom mitt trassliga hår
ger mig gåshud

blotta tanken
på dina mjuka läppar
gör mig knäsvag!
du rubbar min existens.




Fri vers av absence
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absence