Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sairaskertomus ja kotiapoteekki

Kaaruin tässä viimeviikolla ja löin hampaani, nyt on aivokalvontulehruksen vaara kun ei ole rahaa penicilliiniin. Syönpä siis Chamemberttia( ihan ihtiään)ja Chisania(sinäpä sen sanoit -litkua), aivokalvontulehduksella älkää muut leikkikö, minulla on synnynnäinen shuntti selkärangan alaosassa, josta ylimääräinen aivoneste tihkuu ulos, sitä ei ole kaikilla.. Olen ahkerasti kurlutellut myös t-tree öljyllä, pahoinvointiin asti. Oksennutuskurssi on käyty, siitä vaan hipasee kitapurjetta niin Yrjö on jo heti muuttamassa ulos.... Echinagard on aloittelijiden (ei siitä sitten kartanoa tullukaan) lääkärikirja, mutta kyllä silläkin pikkasen aikaa saa kulumaan.

Jalkojen känsät lähtee helpoiten suolaliuoksella liottamalla ja hierotaan lämpimiksi oliiviöljyn kera.

Oliiviöljyllä voiteleminen on tehokasta myös miehen impotenssille.
.

Keuhkotautia tässä olen orotellu, mutta ehkäpä se tuli tehryksi jo sillon erellisellä kierroksella kun sininen valo vilkkui verkkokalvolla TIA- kohtauksen merkiksi. Sika-infulenssa se oli silloin ja se tarkoitti että nyt alkaa Kansa kaatuu -kurssi. (katolilaisuus)

Lämpöä ei ole kuin 35,7 niin että TV:n kotilääkäri voi uppoutua kaikessa rauhassa omaan kuntoutukseensa.

Pulssi lyö miten sattuu milloinki, muistuttaa lähinnä valkoisen villkoiran sydämen lyöntiä...että jos tässä touhussa henki lähtee niin ostakaa loppurahoilla Almalle vinttikoira, ei tule turhaa pentuja,,, villakoirat ne on ensimmäisen kierroksen satoa....nyt on tonttu vintillä...(eläinten sielujen vaellus -kurssi)

Että mitä oireita...pää on kipeä vasemmalta puolelta, oksettaa ja paskattaa eikä mikään muu huvita kuin kirjoittaminen. Lääkkeitä syön miten kutsumus kuuluu,,,,,ei mitään huumeita eikä psyyken tainnuttajia ! Phyi olkoon, tämä sielu on puhdistettu. Kiillotus vaan jäljellä,. Messingit pronssit ja alpakat esille, ja kaikki hankaamaan kotikalleuksia ennen kirpputorille ja kolehtihaaviin vientiä. Nyt tehrään käännytystyöta norjalaisittain koskenkorvalta ja kautta kaikkien kansojen ylitornion maan. Lage johtakoon orkesteria hautauksessa jos ei muita vapaaehtoisia ilmestyskirjasta löyry.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 17:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP