Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig, min stjärna. du ger mitt liv mening.


jag är så trasig utan dig

"Har du hört uttrycket stjärntvillingar någon gång?

Det är en teori om att alla trasiga människor har en tvilling. Inte via blodsband eller gener, de har ingen som helst biologisk koppling till varandra.

Men de kommer ifrån samma stjärna. De har samma glitter i ögonen, samma hjärtrytm, samma svarta hål inuti.


Och när man finner sin stjärntvilling känner man sig plötsligt hel.

Oavsett hur trasig man varit innan, känner man sig hel."


"Då är du min stjärntvilling."

"Och du är min."




Fri vers av julia.s
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-12 22:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s