Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

A

jag är färdig med dåliga ligg, dåliga relationer, dåliga personer 
lämnat manipulation och lögner 
klar med de som gjort mig ont 
trött på drama 
färdig med skrik och bråk och gråt 

han är snällhet förpackat i ett underbart skratt 
fyrverkerier under huden och gnistor i fingertopparna 
hans röst är så långt ifrån skrik man kan komma, den är trygghet och humor och kärlek 
hans famn är bara varm. inget annat än det 
hans kyssar och hur han så enkelt får mig att le får mig att längta till framtiden
han är allt jag önskat och allt jag behövt 

när jag ser in i hans ögon är det som att hitta hem




Fri vers (Fri form) av julia.s
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-02 14:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

julia.s
julia.s