Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänd ditt ljus

att stå i det
förflutnas skuggor

hindrar ljuset från
framtiden att nå fram

släpp taget
ta steget

från det du
känner till

och

ta ett steg
mot det okända

det du ännu
inte känner till

lev
andas

släpp sorgens mörker
skratta och lev




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e