Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skatten är gömd

djupt i mitt inre
finns en värd jag inte visar

där inne finns det äkta jag
sanningen om allt jag söker

jag visar inte det
för vem som helst

bara den som kan se in
se mitt sanna jag



kan jag visa mitt hjärta
och murarna behövs ej

mera.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 23:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e