Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asfalten spricker

kan du
kan jag

vågar
vägar inte

leva eller
ge upp

hoppet
finns

men glöden
har fallnat

fröet gror sakta
men det växer fortfarande

livet
livet är starkt

ibland
knappt synbart

maskrosen
växer upp

den tar sig
igenom

ljuset är
starkt




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-12 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e