Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

staffan-staffan-staffan-var en stalledräng



efter tomheten kom ödsligheten
evigheten ståtade med sin uppenbarelse
ljusen duggade tätt i arla morgon

de som fortfarande trodde, gjorde
sig färdiga, ännu en förlorad dag
en dag av förnekelse, distraherande
verser, vokaler av runda toner

ett 'hatten av-moment'
i strävan, strävan efter
en tid som flytt
som flyr

genom mina händer
varje dag










Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 1731 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-13 09:54



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
tyckte om...första versen är underbar
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP