Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fiction - dagsplock


111213




jag är inte säker på hur du vill skiljas.
jag har funderat nu i ett halvår. det verkar svårt att riktigt släppa.
jag när drömmen om hoppet på vår återförening. kanske är den endast ett uttryck av mitt översvallande behov av närhet. och det till varje pris.
kanske får jag erkänna en vacker dag som denna att det endast är en jakt på kontroll. du får mig om jag får dig. jag har dig när du få ha mig.
och jag som hatar spel. eller hatar jag spel?. kanske bara är en rädsla för definition. jag kanske i själva verket älskar spel, fast jag vet inte när jag spelar.








Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-13 10:26



Bookmark and Share


  annalena VIP
Äkta ..
2011-12-17

    lory
grymt....
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP