Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem ska leva på vår tro

Vem ska leva på vår tro, vad tycker ni ?

Vi kan säga det med många ord, skriva olika böcker, måla vackra bilder på framsidan, vi kan gå till olika kyrkor, sanningen är ändå den samma...

Allt finns i vårt inre, det är bara att lyssna till det, ha så pass lugnt leverne att man har möjlighet att lyssna till sitt inre. Där har vi vår uppfostrare och vårt kontaktnät. Det kan ingen annan ge dig så väl,,, vi har ju alla olika uppgifter, olika roller att bära på.


Vi ska inte behöva betala för det som vi har gratis...det livsviktiga. Men vill du betala så är det ditt val...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 11:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP