Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fågel, fisk och...


På hemmet II


I akvariet
dansar man i eget ljus
till Bella Notte


Den gamla sover
gapande under lampan
med döda flugor


Fågelkroppar
bortom musikens toner
änglar




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 13:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mittemellan är min favorit - mycket bra!
2011-12-14

    BetweenTheLines
Gillar 2 an,bra,men skulle föredra stava gamle,med e
2011-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP