Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en stund

jag
vänder mig om

där
står du

ensam står du
ensam är jag

jag lyfter blicken
ser mot solens sken

värmen som ännu är kvar
liksom känslan av din kropp
mot min

stillheten
fyller mitt inre

ett lugn
jag somnar

i din famn
jag finner ro.




Fri vers (Prosapoesi) av Desire'e
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-13 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Desire'e
Desire'e