Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart är det ju Jul


Min önskelista, snällaTomten

Önskar mig ett mindre ego
mina högfärdstankar är ju legio
tror ibland att jag kan dikta
som du såg ovan
jag lätt kan svikta.
Ge mig mer av tacksamhet
över allt jag har
men främst av allt
låt min kvinna stanna kvar.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 2034 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-13 22:32



Bookmark and Share


    AgnesKenshin
lite humor i texten! underbart:)
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP