Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föreviga



konturerna
områdena där skuggor samlas
ljusdagrarna

allt,
sparar jag

i mitt hjärteminne
mitt i
min själ

ty denna kropp
är ej skapt
till jorden

kärlekens kropp
är eterisk

hög, klar
låg
mörk

vad ni än, säger
vad ni än, tror

så är den något

annat
















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-12-14 09:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En fin dikt!
2011-12-15

  lisa"puzzle"svensson
gillade mycket!
2011-12-14

  stenen/ Yv Ericsson
så bra. du är bra
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP