Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill jag ge till Sveriges Lärarkår !


Julklapp nr 14, 2011.

Många av Er gör ett kanonjobb, ni ställer verkligen upp för Era elever, ett tufft jobb med stora klasser och begränsade ekonomiska ramar . Min julklapp till Er är en RESURSFÖRSTÄRKNING till Sveriges Grundskolor på 10 MILJARDER kronor och samma summa till gymnasierna ! De pengarna skulle ni redan ha fått om jag vore Skolminister !


------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-14 16:10



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Såg också att Danmarks lärare tjänar runt 140.000 kronor mer per år och att svenska lärare har Skandinaviens sämsta löner ! Nu har lärare och förskolepersonal börjat pendla till Norge för att de tjänar mer än 10.000 mer i månaden !
2011-12-15

  aol
bra talat och rätt
2011-12-14

    ej medlem längre
Yes! En välbehövlig Julklapp som dessutom kommer gynna helheten. Bravo tomten ;)
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska