Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns människor gjorda av ogråtna tårar


Ramlade hon ur en bil
på väg hem
från BB ?

Blev liggande i ett dike ?

Somnade in ?

Utan att någon i bilen
saknade henne ?

Kom där en vinglande invalid
och skulle sova
i just det diket.

Vilken idiot !

Vilket sammanträffande !

Under hennes kropp
växer en blomma
som inte fattar
det omöjliga i situationen.

Idioten pissar på den.

Varmt med liv i.

Hennes kropp
går upp i brygga.

Det känns.

Det syns.

Det är inte klokt
men det äger rum.




Fri vers (Fri form) av Gunnar Hilén VIP
Läst 901 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-12-14 20:35



Bookmark and Share


  Börje Larsson
galet bra!
2011-12-15

  Lili Samuelsson VIP
och det här äger rum. någonstans i den här lätt/rätt surrealistiska bilden hörs en ton som talar till mig. gillar det här.mycket
2011-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Hilén
Gunnar Hilén VIP