Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nu är vi på skillsmässostadiet,,, har du inte gjort jobbet innan du flyttar ihop med någon,,, kommer det här stadiet ungefär lagomt till jul...eller någon annan hollydayyyy ,,,senast efter sju år enligt mina otaliga experiment...


häxan i mig..tokerier

häxan i mig bränner tändstickor... har brännt dem hela hösten... hä hä häääää


näsan är lång och tänderna små

vårtan den växer och kinden är blå...


häh häh hää... i år kommer JAG till JJJJUUUULLL !!!!!




stoppade ungar på spisen min......

nu ska jg ha köttsoppa av pojken din.....

jaaaa grillas i ugnen med kottarna små

snart ska jag komma och hugga dig blå... häh- hä rä häää en tänne mä

jää.....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-14 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP