Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maskinernas sång

 

 

 

morgonen startar sina motorer
jag sjunger med i maskinernas sång

min dröm är ju så enkel -

 

teatern slår upp
sina moderlivsröda portar -

som vore jag inte jag agerar jag

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-12-15 08:21



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Häftig ! Sista raden rent bländande i sin komplexitet.
2011-12-16

  Ingela Svenson VIP
elelr så är livet en enda stor teaterscen där lidandet spelas upp, i repris efter repris!
2011-12-15

  stenen/ Yv Ericsson
jamen du på bilden och orden, så klockrent!
2011-12-15

  Carola Zettergren
Så underbart bra!
2011-12-15

    ej medlem längre
Mycket bra!Dikten bär på en egen stark kraft som känns bra!
2011-12-15

  lodjuret/seglare VIP
spännande i sin ogripbarhet
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP