Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fiktion


Varför jag måste fortsätta hata dig




det är alldeles tyst ett långt tag. de talar om intima detaljer. jag blir generad - förbannad, vill ej höra mer om sånt.

de har valt att sluta lyssna på mig. i alla fall så spelar det ingen roll vad jag känner. nu, om jag dör i bröstcancer - hittade en knöl i går kväll, så fick de rätt - ingen ville bry sig. stödjer min tes - om att ingen egentligen bryr sig.

och förresten. jag ligger inte och tar på mig själv. för att klara att leva utan närheten till dig - så är det bäst att inte upprätthålla något slags behov av beröring.

knölen var där och jag kände den för att området var lite ömt.










Fri vers (Prosapoesi) av LenaJohansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-12-15 08:46



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
hmm. och ingen bryr sig?
2011-12-15
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP